dvbbs
English
手机APP
Help帮助
dvbbs

>>
搜一搜相关精彩主题 
索沛CS1.6论坛 CS反作弊 CS1.6下载 amxx sma插件 cs对战平台索沛各大模式讨论专区HNS/跳跃服大厅Pro.hnS

您是本帖的第 7022 个阅读者
树形 打印
标题:
[公告]【Pro.hnS】入隊須知 [demo圖文教學]
ReD_BuLL
头衔:磁力彈簧腿
索币:29
RMB:0¥
战队:Pro.hnS
楼主

发贴心情

本隊主要是玩HNS 捉迷藏為主 (佔領地盤為19 和 35服)

同時也有副戰隊:Pro.Knife  為飛刀小隊 (佔領地盤為17服)

主要收HNS玩家  和飛刀玩家

============================================================

HNS收人標準:

1. 經常在19服和35服

2. LJ能上245板

3. 不使用任何腳本(連跳/加速等) [沒有作弊案底]

4. 申請進隊時請自行發帖,發帖後請pm隊長/副隊 

5. 申請時請帶上245板demo ,並一張HNS服戰績 (須有thetime)

6. 沒有demo或戰績就須要3位本隊隊員推薦(3位隊員要回帖作實),作人品保證

不要在服中叫我批准你進隊,請跟以上的方式進隊

也不要利用朋友關係去進隊

============================================================

錄demo教學(建議綁鍵錄製)

图片点击可在新窗口打开查看此主题相关图片如下:
图片点击可在新窗口打开查看

開始錄demo時,就按~

打上record pro ,按enter就開始錄 (pro是demo名,可自行更改)

之後可以繼續遊戲 demo錄完就打thetime

錄好demo就再去~  打stop

之後去桌面右鍵按你CS捷徑 再按內容

按目標 就會開CS的File

之後去cstrike 找回pro.dem  (中文版cs請去cstrike_schinese或cstrike_tchinese)

把demo壓縮後 按"瀏覽"  之後按那個壓縮檔上傳上來

如果檔案太大,可上傳去http://good.gd/ 或其他網站

// 綁鍵指令

bind F2 "record pro.dem" 

bind F3 "stop"

按F2就開始錄DEMO , 按F3就結束錄DEMO

方便重新錄製demo

飛刀隊收人標準

1. 不得使用任何作弊器/腳本 [沒有作弊案底]

2. 常在17服

3. 申請進隊時要帶上戰績 (50分以上)

4. 如果沒有戰績,須要有本隊3位隊員推薦,作人品保證

即使你通過HNS/飛刀的入隊標準

我們也有權不收留你 (很多隊員反對)

ip地址已设置保密
★赠送VIP帐号【无需发20贴以及等待2天】
ReD_BuLL

发贴心情

有問題請pm我

請不要在服中叫我無條件批准你進隊

ip地址已设置保密
★赠送VIP帐号【无需发20贴以及等待2天】
IamME
头衔:守護☆之刃
索币:57828

发贴心情

我發覺好多人交到245板DEMO,但根本就冇實力...(人地幫手跳)

所以不如親眼睇下佢地玩

你整到條件禁複習, 根本冇咩人入到 由我黎到開始睇著 一個因為通過哂呢D條件而入到隊既人一個都冇

重要好多都係潛水帝

ip地址已设置保密
★索币冲值方式【充值卡/Q币/游戏卡】
ReD_BuLL

发贴心情
以下是引用IamME在2011-3-13 12:50:00的发言:

我發覺好多人交到245板DEMO,但根本就冇實力...(人地幫手跳)

所以不如親眼睇下佢地玩

你整到條件禁複習, 根本冇咩人入到 由我黎到開始睇著 一個因為通過哂呢D條件而入到隊既人一個都冇

重要好多都係潛水帝

洗唔洗黎個定時檢查

其實我係唔想收人

ip地址已设置保密
★索沛游戏卡【免费赠送10万游戏币】
Lssb
索币:1632

发贴心情
大佬唔好定時檢查..

我手感唔好時係220板都上唔到的.

同埋清左人先收人啦..

成個Pro 125人有100個都係潛水既-.-

清人就交比sofk吧.

仲有如果係服度見到係Pro但係唔似上到245板個d

先突擊檢查囉..

姐係叫佢今日之內係Pro板開post

上傳個245板demo+thetime

睇下係咪今日跳既

如果今日之內交唔到既即踢

日數你地決定吧

可以叫佢即日交or3日之內交果d
ip地址已设置保密
ReD_BuLL

发贴心情

mme提到demo可以搵人代跳

加上而家半飛刀半HNS

飛刀既入左去玩HNS都冇計

ip地址已设置保密

6   6   1/1页      1    
  快速回复:
发贴表情
字体颜色 字体背景颜色 粗体 斜体 下划线 超级连接 引用 清理代码 上传图片 表情库
内容限制: 字节.
©2007 sorpack.Com